top of page

The Dad World Group

Public·18 members

Mr. Diker Program Za Izradu Kuhinje Full


Mr. Diker program za izradu kuhinje Full
Mr. Diker je program za proizvodnju kuhinja po mjeri, koji omogućava jednostavno i brzo slaganje kuhinjskih elemenata, izradu nacrta, krojnih lista i lista okova, te proračun cijene materijala i rada. Program je namijenjen stolarima, dizajnerima i svima koji se bave izradom kuhinja.
mr. diker program za izradu kuhinje FullMr. Diker ima bogatu bazu materijala, dekora i okova, koju je moguće prilagoditi vlastitim potrebama i željama. Program nudi različite opcije za slaganje kuhinje, kao što su nadogradnja elemenata, kombiniranje, staklena vrata, kutne kuhinje, otoci i sl. Program također omogućava pregled kuhinje u 3D prikazu, te ispis nacrta i krojnih lista u različitim formatima.


Mr. Diker je jednostavan za korištenje, a za izradu kuhinje po mjeri potrebno je samo nekoliko minuta. Program ima intuitivno sučelje i vodi korisnika kroz sve korake procesa. Program također ima video upute koje demonstriraju osnovne i napredne funkcije programa.


Mr. Diker je dostupan u dvije verzije: Full i Light. Full verzija ima sve mogućnosti koje nudi program, dok Light verzija ima ograničene funkcije i namijenjena je za manje zahtjevne korisnike. Cijena Full verzije je 199 EUR, a Light verzije je 99 EUR.


Za više informacija o programu Mr. Diker, posjetite službenu web stranicu [Panel Centar], gdje možete pogledati video upute, preuzeti besplatnu probnu verziju programa, te naručiti licencu za korištenje programa.


Također možete pogledati neke primjere izrade kuhinja po mjeri s programom Mr. Diker na [YouTube kanalu Panel Centar], gdje možete vidjeti kako program radi u praksi i kakve rezultate može postići.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page